de whiskyproeverij bij jou thuis

Whiskybeleving de whiskyproeverij bij jou thuis. Samen met vrienden en familie genieten van een gezellige middag of avond. Je proeft een aantal heerlijke whisky’s en daarbij lekkere hapjes. Ondertussen vertel ik over het ontstaan van whisky en het proces van het whisky maken. Hoe komen al die verschillende smaken in de whisky zonder dat er ingrediĆ«nten worden toegevoegd. Wat is het verschil tussen een Single Malt whisky en een Blended whisky en wat is Angel’s Share? Waarom schrijf je de ene keer whisky en de andere keer whiskey?

Een whiskyproeverij in een gezellige informele sfeer met veel ruimte voor vragen en gezellig te genieten van wat je proeft. Ontdek welke whisky jij lekker vindt en wat jij er lekker bij vindt smaken. Met elkaar praten en lachen over wat je proeft, waar je van geniet of wat je niet zo lekker vindt.

Ik probeer na overleg de proeverij zoveel mogelijk op jouw wensen af te stemmen en ben niet gebonden aan een leverancier of een slijterij. Hierdoor stel ik de proeverijen telkens opnieuw samen en kan ik ze als je wilt naar wens aanpassen. Wil je kennismaken met whisky of wil je een proeverij met alleen maar geturfde of medicinale whisky’s of kies je voor een proeverij met alleen maar whisky’s uit Japan of Ierland?

Na afloop zal ik een aantal tips geven over het aanschaffen van whisky, maar na de proeverij is er bij mij geen mogelijkheid tot het kopen van whisky. Uiteraard moeten alle deelnemers ouder zijn dan 18 jaar. De proeverijen zijn afhankelijk van het soort proeverij vanaf 6 tot ongeveer 15 personen. Ik neem uiteraard alle benodigde spullen mee en neem ook alle vaat weer mee terug.

Dus voor een gezellige proeverij met vrienden en familie, de personeelsvereniging, een vrijgezellenavond of gewoon zomaar, dan kunt u terecht bij Whiskybeleving.

@ – whiskybeleving@ziggo.nl

tel – 06-38001477

Tot snel.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *